Produkty pro válečková s kapustou (2)

Sušené zelí - HoReCa

Sušené zelí - HoReCa

Sušené zelí je skutečný poklad v každé kuchyni. V Rusku bylo zelí uctíváno jako chléb. Jedlo se čerstvé a sklízelo se na budoucí použití, včetně sušení. V této formě mohlo být zelí skladováno neomezeně dlouho a v době hladu se stalo skutečným spasením. 1 kg lyofilizovaného produktu může nahradit až 2 čerstvé hlávky zelí. Vaření suché zelné směsi po dobu 20-25 minut zcela obnoví její vlastnosti a chuť. Toto zelí je vhodné pro tradiční boršč, hodgepodge a jako doplněk k drůbežím nebo hovězím pokrmům. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Trochu sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270